Bøgerne!

Einsteins udvidede relativitetsteori kom ud for lidt over 100 år siden, og konkluderede at universet ikke længere kun bestod af 4 koordinater, men hele 5 meget aktive koordinater, i det meget aktive universale maskinrum! 

Koordinater betyder bare det samme som dimensioner, og det vil sige at der er 5 meget aktive koordinater, eller dimensioner, i det aktive universale ”maskinrum”! 

Maskinrummet er det sted i universet hvor absolut alt af forskellig aktiv fysik foregår. Udenfor er der "stille" i forhold! 

Denne nye 5 dimensionale model er i dag fuldt ud bevisbar, nu efter en ny og grundig og gennemgående opdatering! En innovativ opdatering af den helt rigtige 5 dimensionale kvantefysiske model, og det indenfor alle de 5 dimensioner i det meget aktive universale maskinrum, men opdateret til dagens aller højeste og sidste vidensniveau. Den helt rigtige kvantefysik, udspringer kun i fra Einsteins berømmelige 5 dimensionale model! Den model som i dag er over 100 år!

Fuldt ud bevist af partikelacceleratoren, 100 år efter den blev matematisk balanceret og matematisk bevist! Den big-bangske model og fysik blev sidst i 2016, heldigvis fundet 100 % falsk af forskerne og partikelacceleratoren der nede i Cern!

Godt gået!!

Rediscovering the Two Quantum Dimensions, the 5th and the 4th!


Udgivet februar 2020! Læs bagsiden af bogen her!

Dette er den komprimrede engelske udgave af den første og helt grundlæggende model og fysik, "Genopdagelsen af den femte dimension!"


Det anbefales herved at starte netop med denne engelske udgave, hvis du forstår engelsk! Her får du i hovedsag kun den helt grundlæggende universale model, uden den meget dybtgående filosofi og teori som er i den danske udgave! 


Denne engelske udgave er på 184 sider med tekst! Den danske grundlæggende model er på 600 sider med forklarende tekst!

De to spor! 


Bølge?

eller

Partikel?


Den Tosidige Politiske 

Løsningsmodel!


Nu kommer den anden bog i denne afslørende serie, om hvad som er den helt rigtige universale fysik og model!

Denne bog handler om disse to spor og hvad som er følgerne af disse to meget forskellige tolkede universale fysikker!

Disse to meget forskellige spor i fysikkens udvikling, er den største trussel som menneskeheden står over for i de kommende år! Dersom denne rigtige universale model og fysik bliver forkastet igen, så er menneskeheden stort set helt væk fra denne planet inden der har gået 200 år.

Efter det vil der kun være bitte små grupper af mennesker spredt ud over hele planeten, og det vil gå tusinder af år før menneskeheden kommer på fode igen.

Men dette har muligvis sket en gang tidligere, og det kan nu komme til at blive gentaget!

Denne nye bog hedder

De To Spor!


Denne nye bog tager udgangspunkt i The Double Slit Experiment! 

Dette eksperiment afslører kvantefysikken og stealth flyet!

Dette er den anden bog på Dansk!


Læs alle tre bøger, og bliv adskilligt klogere på universet!