Genopdagelsen af den femte dimension!

Har der nogensinde vært et big-bang?


Dette er et meget stort spørgsmål som også kræver et meget stort og omfattende svar, og det store og omfattende svar får du i denne bog!

Newton, naturvidenskaben, den standardiserede 3 dimensionale fysik og et energiløst big-bang scenario, tilhører det eksakt samme forkerte tolkede universale forståelsesbillede.

Det betyder at det kun er de 5 % med den 3 dimensionale fysiske masse, som skal styre alt i dette univers. Ifølge denne forkerte tolkning så skal og må også gravitationen ligge indenfor disse kun 3 fysiske dimensioner. Det fører os til denne påståede partikel Graviton, som skal sørge for at der er gravitation i denne forkerte naturvidenskabelige universale tolkning.

Men nede i Cern har de et stort problem med at finde denne Graviton partikel! Årsagen er selvfølgelig at denne Graviton partikel ikke eksisterer!

Det afslører også flod og ebbe effekten.


Denne forkerte naturvidenskabelige universale tolkning, forklarer også at der skal og må have vært et universalt big-bang.

Eneste årsag til dette berømmelige big-bang, er for at kunne skabe alle disse brint og helium atomer! Men det er jo ikke den rigtige skabelse!

Det de ikke tænkte på i denne forkerte universale tolkning var; Hvor skulle den uforståelige og enorme mængde energi komme i fra??

Absolut og totalt uforståeligt!!

Derfor et totalt energiløst big-bang scenario!


Alt dette ligger indenfor dette totalt forkert tolkede Bohrske og Newtoniske univers!

Professor Brian Cox har udtalt, i BBC’s program Sky Watch, at astrofysikere og fysikere ikke kan forklare hvordan en stjerne bliver til en stjerne, ved at benytte sig af naturvidenskabens kun 3 fysiske dimensioner! Dette er en bombe under hele den naturvidenskabelige tolkning af universet!

Noget meget væsentligt og meget vigtigt, er bare ikke med i den forkerte naturvidenskabelige forklaring.

Einstein reviderede hele det Newtoniske og Bohrske universale forståelsesbillede, og udvidet derved også forståelsen for universet.

Einsteins udvidede relativitetsteori kan ikke balanceres med kun 4 koordinater.

Den kan kun balanceres med 5 koordinater, og det betyder at der er hele 5 dimensioner som skal regnes med!

Det giver 5 dimensioner til vores store universale maskinrum!!


Einstein har også bevist at der er et gravitationsfelt som omslutter vores planet, og som skaber gravitationen. Men der manglede en del rigtige detaljerede forklaringer i det Einsteiniske universale forståelsesbillede. Dette korrigerer sig selv ud i fra den nye viden vi har om universet. Gravitationsfeltet er også for nyligt ”observeret”, påvist og fuldt ud bevist, og det ned i de aller mindste detaljer.

Så i denne nye bog får du hele forklaringen på hvordan den virkelige universale gravitation opstår og fungerer, i vores store universale maskinrum.

Vi ved meget mere i dag end hvad de gjorde for 100 år siden, og det er et ubestrideligt universalt faktum!

Jeg har revideret hele dette universale forståelsesbillede i det Einsteiniske univers i løbet af de sidste 30 år og tilført det, det som absolut manglede.

Flere helt nye og meget afgørende og fuldt ud beviste detaljer!


Jeg har også fjernet absolut alt som minder om de forkerte tolkninger i fra det Newtoniske og det Bohrske univers, og fjernet alt som kan minde om et big-bang scenario.

Universet skabes jo på en helt anden måde!!

Universets maskinrum består af 5 meget aktive kvantefysiske dimensioner, og hele 95 % af dette store maskinrum er i dag totalt ubekendt for videnskaben.

Det er disse 95 % af det ubekendte, som du får svar på i denne bog. Det er den spændende ”ikke fysiske” side af universet. Her finder du også den ”mørke masse” og den ”mørke energi”!

Universet består stort set af diverse energifelt i alle mulige størrelser og i de mange forskellige niveauer, og det stof som Carl David Anderson påviste og beviste.

Dette mærkelige universale stof har den mærkelige egenskab at det gør universet synligt! Det er Higg’s feltet som skaber dette højst mærkelige stof.

Husk også at lyset i fra stjernen er usynligt, indtil det rammer noget som er fysisk!!

Det er her i denne bog den universale sandhed bliver afsløret. I denne bog får du fortalt hvad disse sidste 95 % af det universale maskinrum virkeligt er.Vil du vide mere om disse, for dig ”ubekendte” 95 %, bør du absolut læse denne bog.

Velkommen til den virkelige universale virkelighed, som er minimum 5 dimensional! 

 

Velkommen til ”Genopdagelsen af den femte dimension”!

                                                                                                                                                 J.E. Andersen.


Har der nogensinde været et big-bang?

Svaret er faktisk nej, og det er fuldt ud bevist af partikelacceleratoren! 

Det fører til at universet skal og må skabes på en helt anden måde!!

Men hvordan?

Dette er et meget stort spørgsmål som også kræver et meget stort og omfattende svar, og det store og omfattende svar får du i denne bog! 


Der er 620 sider forklarende tekst i et let forståeligt folkeligt sprog.

Dette er den helt nye grundlæggende fysik i det universale maskinrum!

Denne helt nye grundlæggende universale fysik, forklarer dig hele vort universale maskinrum, og ikke bare de 5 % som er med fysisk masse.

Denne bog forklarer dig disse sidste 95 % af det universale maskinrum.