Klimakrise!?

Klimakrise!?

 

Det er ikke mærkeligt, at vi har en klimakrise kørende, lige nu!?! Alt hænger på selve fysikken som universet ’kører’ efter! Med det mener jeg selvfølgeligt at verden ikke ’kører’ efter den samme fysik, som universet kører efter! Og det staffer sig på sigt! Men hvad kan vel menneskeheden gøre for at komme på ’højde’ med fysikken i universet?

Du kan jo for eksempel lære dig denne nye 5 dimensionale kvantefysik, som er et nyt og friskt pust, ud af en helt privat 45-årig efterforskning i det paranormale, som nu har kommet så langt, at det helt rigtige univers er opdaget! Nu er det på tide at præsentere denne nye 5 dimensionale holografiske kvantefysik, en længe ventet fysik, som har ladt vente på sig, indtil nu! Så nu er der på tide at komme i gang med denne universale fysik, den 5 dimensionale kvantefysiske hologramteori! Det bedste ved denne nye teori, er at den er fuldt ud forklar-bar og bevis-bar, bare man kan ’se’ og forstå hvad som foregår!

Einstein havde ret langt hen ad vejen, men han havde ikke ret i alt! Der hvor han tog fejl, var i alt dette nye, som har kommet i løbet af de sidste 100 år! Men havde Einstein i grunden ret når han snakket om skabelsen, om gravitation, om inflation, om ekspansion, om universale energier, om det universale lys i fra stjernen vores, osv.? På et tidspunkt, begynder til og med Einsteins teori, at blive lidt ’tyndslidt’ på disse punkter! Så hvad med en helt ny og fuldt ud bevist 5 dimensional kvantefysik?

Ja, du kan jo prøve på at tænke på hvordan vores univers er opbygget, med energirige oscillerende felter, og et højst mærkeligt stof! Absolut ingenting er 100 % 3 dimensionalt og fysisk! Den form for fysisk masse eksisterer ikke i dette univers, det har til og med partikelacceleratoren bekræftet! Partikelacceleratoren har bevist for os alle sammen, at universet kun er kvantefysisk, og hvad betyder vel kvantefysisk? Det er netop det som er den store elefant i værelset, den som alle ’ved’ er der, men som ’ingen’ lægger mærke til! Kvantefysikken er født som en 5 dimensional model, bevist af Einstein for over 100 år siden! Men problemet er fremdeles den gamle big-bangske model og fysik! Den som blev 100 % modbevist af partikelacceleratoren i 2016! Men den lever stadigt, og det er højst mærkeligt, efter den afgørelse som blev gjort nede i Cern, i 2016, af forskere og af partikelacceleratoren!

Lad mig prøve på at overbevise dig om denne nye 5 dimensionale kvantefysiske model! Du ved måske at atomet er et 4 dimensionalt felt, og indvendigt i atomet, finder du først et lille stykke med den 5te dimension, rummet, inden du kommer til selve Higg’s feltet, også kommer stoffet! Dette gør at Higg’s feltet, er det aller inderste af alle felter, og som derfor kan opfattes som om det kun er fysisk! Det er også det eneste som kan ses, opfattes og detekteres, og det gør dette helt specielle stof til noget unikt!

Vi kan også se på dette som en form for ’teleskopstang’, hvor vi starter i den store ende med den 7ende dimension, så vakuummet, så kommer vi til det store 5 dimensionale og det store 4 dimensionale rum! Dette må være tilstede, hvis universet skal og må følge denne nye 5 dimensionale hologramteori! Indvendigt i denne mix af dimensioner, finder vi blandt andet det som bliver til alt det som er synligt for os, 5 dimensionale rumtidsbobler! Alle disse rumtidsbobler, har i sit udgangspunkt i et gravitationsfelt, fordi, det er kun gravitationsfelter som kan skabe noget som helst, i dette univers som vi lever i lige akkurat nu!

Dette gravitationsfelt, er ’hovedpersonen’, i dette skabelsesøjemed! Det 4 dimensionale gravitationsfeltet skaber først nye gravitationsfelter indvendigt i sig selv, og dette foregår i en 5 dimensional rumtid! Disse nye gravitationsfelter er 4 dimensionale atomer, og indvendigt i atomet, kommer Higg’s feltet med stoffet, og Higg’s feltet er også et gravitationsfelt! Og ud af alt dette, så er det kun selve ’stoffet’ vi ser, og ikke alt det som er kvantefysisk! Det er kun dette stof som vi kan se, opdage eller detektere, og ikke noget af den 4- eller 5 dimensionale kvantefysik, som ligger bag og styrer alt som foregår! Tænk nøje igennem den!

Det vil sige at alt dette som ligger i baggrunden, og som nu har blevet opdaget, og som nu har blevet ’synliggjort’ igennem denne nye 5 dimensionale kvantefysik! Dette vil sige at alt det som du hele vejen troede på, at universet kun var 3 dimensionalt og 100 % fysik, var kun at ’observere’ dette kvantefysiske stof!?! Så, kun dette stof var det synlige og observerbare element i vores univers, og alt dette kvantefysiske, som bare ikke kan ses, opdages eller detekteres, var bare ikke der??? Det kvantefysiske har altid været der, og stoffet er kun den ’fysiske’ del af universet, som bare ikke er det som gør den ’fysiske’ masse hård eller soft! Det ordner kvantefysikken på en anden måde, ved at gøre selve atomet dobbeltvirkende! Gravitationsfelt på udsiden, men med Higg’s feltet og stoffet indvendigt! Men dette stof gør kun universet synligt og detekter-bart for os, uden at vide hvordan dette fungerer på den anden side! Hvis du vil vide mere om denne nye kvantefysik, så læs mindst en af mine tre bøger, for at vide mere om det hele!

Derfor der det meget vigtig at du også deltager i denne nye universale 5 dimensionale kvantefysiske diskussion! Kan du forstå hvordan dette hænger sammen, med felter indvendigt i felter, indvendigt i felter, indvendigt i felter osv…? Det er der alle mine bøger kommer ind, som vil føre dig på denne rette vej, fuldt ud forklaret ned i de mindste detaljer! Dette stof, er det eneste som kan blive set, observeret eller detekteret i dag, og af dagens teknologi! Og dette er det vanskeligt at lave om på i dag!

Men det som du kan gøre, er at lære dig denne nye universale 5 dimensionale kvantefysik, for så står du stærkere i fremtiden! Denne nye 5 dimensionale kvantefysik, vil helt klart gøre sig gældende nu, når det ’brænder’ på! Hele samfundet er på grænsen af at knække sammen, og nu når det brænder på, så vil denne nye universale kvantefysiske model, rette op på denne skævhed, med at forklare den rigtige løsningsmodel på problemet! Og det er at gravitationsfelter skaber og former alt i vores univers! Bare kig efter på dine fingre, eller dine arme, eller ben, eller din resterende torso, så kan du nok forstå at gravitationsfeltet også har fat i dig!

Vi har jo vores omkransende Aura, vores helt private gravitationsfelt, og indvendigt finder vi celler, eller cellemembraner, og de er også gravitationsfelter, og helt inderst i vores kroppe, finder vi atomer, universets byggestene, som også er gravitationsfelter, som bygger op vores kroppe til det som de er! Her kommer Higg’s feltet ind i billedet, med stoffet, som er det eneste vi kan se, opdage og detektere! Men det eneste som vi kan se af alt dette, er stoffet, og det gør dette stof til ’kanten’ mellem det kvantefysiske og usynlige univers, og det univers som vi ser, opdager og detekterer! Men selve hemmeligheden i denne verden, er stoffet og den bagen for liggende kvantefysik, som kun muliggør opdagelsen af selve stoffet! Selve årsagen til at alt ser 3 dimensionalt ud, i en verden af energirige oscillerende felter, formet som ’kugler’ i det himmelske rum, former alt til et udseende hvor vi opfatter alt dette til at være kun 3 dimensionalt! Den geometriske lov i en kugle, siger at absolut alt som er indvendigt i en kugle, vil komme til at få et 3 dimensionalt udseende! Dette er en af de mange universale love som nu kommer i brug!

Men vi skal også tænke på, at vi står midt i en klimakrise, af dimensioner, og hvordan kan vi rette op på det? Det bliver varmere og varmere, jo mere vi bruger mobiltelefonen, og ser på tv, og lytter til radioen! Alt sammen kommer i fra dette trådløse system, som blev opfundet af Nicolai Tesla, da han fandt op radioen! Det var dog Markoni brødrene som stjal og som lancerede radioen, som den første i rækken af alle disse apparater som er i drift i dag! Efter at radioen var et hit, fandt nogen ud at man også kunne sende et billede, og dermed var tv-alderen også kommet i gang! Men det at også sende et billede, var også kostbart, og det skulle verden snart få føle! Fordi, det koster på den konto som skaber verden, og i det billede som verden er skabt i, på grund af selve måden denne verden er opbygget! Af frekvenser! Forskellige frekvenser, i forskellige ’rum’, som er adskilt af felter, som bliver til den virkelighed som vi måske ikke vil acceptere, endnu!!! Det er hårdt at acceptere noget som man ikke kender til, ikke sandt!?

Det næste som stod for skud, var GPS’en, og den sendte ud endnu højere frekvenser end hvad både radio og tv! Så nu begyndte det at blive nok af disse trådløse apparater! Men så kom den første mobile telefon, der i midten af 80erne, og det var et stort batteri, som var koblet til en telefon, og det hele vejede ca. 15 kilo! Men det har været en demonstrativ måde at slippe til disse farlige bølger! De ved simpelthen ikke hvad de har med at gøre, men verden er fuldt ud bevist til at være en 5 dimensional kvantefysik, og den består kun af frekvenser, i forskellige felter, helt i fra det aller første informationsfelt, som indeholder alle universale love og alle fysiske principper, og hele vejen ned og ind i den 5 dimensionale realitet! Men husk at absolut ingenting af dette er synligt, andet end det som vi ser på denne side, og det er fremdeles kun ’stoffet’ vi kan se, indvendigt i Higg’s feltet!

Men mobiltelefonen blev en succes, og antallet af mobiltelefoner har bare steget siden dengang! Og det har blevet adskilligt varmere siden starten på 1990erne, faktisk så varmt at der sættes nye varmerekorder for hvert år! Disse mobiltelefoner har jo nu nået til det punkt, at verden begynder at varmes op for hurtigt! Hver gang du søger på din mobiltelefon, efter informationer uden i fra, så sender du en bølge af frekvenser, som alle sammen giver fra sig lidt varme! I fra 1990erne og op til i dag, så har disse ca. 4 milliarder af mobiltelefoner, som nu er tændt 24/7/365, og alt det andre trådløse, givet i fra sig en varmeeffekt, som svarer til at verden nu er indhyllet i disse farlige frekvenser døgnet rundt! Og dette er noget som får temperaturen til at stige ganske så utroligt!

Jeg forundrer mig over at ingen andre har ’opdaget’ dette, som ligger i disse mobiltelefoner, fordi, dette ligger jo lige op i ansigtet! Det er disse trådløse forbindelser som skaber varmen, som igen smelter indlandsisen, og dette kan bevises! Dette fungerer som en mega stor micro-bølge ovn, og vores verden er ’indvendigt’ i denne micro-bølge ovn! Husk nu hvor lav vores atmosfære er, og at der på en ganske så nem måde kan opstå disse bølger overalt! Tænk også på alle modtagere og sendere, der er der ude i den store verden! De sørger også for at temperaturen bare stiger og stiger! De er der for at give dig et bedre signal, hvorhen du nu færdes!

Du tager en micro-bølge ovn ind i et frysehus, hvor der er en temperatur på de – 40 grader Celsius! Du lægger ind en blok af is, og du tænder for micro-bølge ovnen! Dette foregår i – 40 grader, men alligevel så smelter isen!? Hvorfor?? På grund af frekvenserne, og de samme frekvenser finder vi i alt af trådløse overførsler, og derfor må alt af disse trådløse overførsler væk, på en eller anden måde! Så mobiltelefonernes særligt høje frekvenser, gør dem til en farlig genstand, og potentielt, så kan dette skade vores dna!! Så selv om der er frost tilstede, som for eksempel på Grønland, så kan indlandsisen smelte, netop fordi, at der også er disse trådløse bølger! Disse trådløse bølger er overalt indenfor atmosfæren, og det kan du ikke gøre noget med, men du kan jo lade være at bruge telefonen! Det er i hvert fald en start på problemet, som er frekvenser, og det bare øger på!

Bare tag det metriske system i brug, og del den meteren på det antal af frekvenser, som er i mobiltelefonen! 4G og 5G nettet sender med frekvenser som er 4 milliarden dele, og 5 milliarden dele, af en meter! Der er ikke meget plads imellem disse frekvenstoppe med så høje frekvenser, og de planlægger endnu et 6G net og et 7G net!?? Dette må nu stoppe op, og falde til bunds, og få ro på, fordi, disse mobiltelefonfrekvenser forstyrrer vores dna. Ikke bare vores dna, dette drejer sig alt af dna, tilhørende absolut alt af det som kaldes for biologisk dna! Dette ligger i denne lille størrelse, som er så lille at vi snakker om vores dna, og absolut alt, som er mindre end en nanometer! 4G og 5G nettet sender ud frekvenser som er 4 og 5 milliarden del af denne meter, og det er noget som er adskilligt mindre end en nanometer!

Så, disse bølger smelter indlandsisen i et tempo som ikke er set tidligere! Som sagt, så er dette farlige bølger, men disse bølger forstyrrer alt som er så lille, at det er under en nanometer, og det er vores dna! Men hvor lille er i grunden dette dna? Fordi, det er der ingen som vil opgive mig!? Hvorfor, kan du godt spørge om, men du har jo ikke et svar på det, til mig!? Men jeg har et svar til dig, og det er, vær forsigtig med mobiltelefonen!!! Den skulle i grunden ikke have været der, men den kom, så, og sejrede, og gjorde hele denne verden varmere og varmere! Det som for alvor sætter fart i den globale opvarmning, er først og fremmest alle disse høje frekvenser, og som er trådløse, og udgør dermed en fare for den resterende verden! Disse forskellige trådløse frekvenser var bare ikke der til at begynde med, men kom sammen med radioens introduktion, og det gør dette til det store problem!

Det er af stor vigtighed at vi kvitter os med mobiltelefonerne, og går tilbage til den gamle fastnettelefon, og stopper alt af trådløse frekvenser, foruden radioen og GPS-systemet! Alt andet skal og må graves ned, netop for at undgå så langt som mulig disse trådløse frekvenser! Disse frekvenser varmer op atmosfæren stille og roligt, som i en micro-bølge ovn, og overleverer et ’energioverskud’ til det omsluttende gravitationsfelt, over tid! Men indtil det sker, så bliver der mere energi i atmosfæren, som følge af disse mobiltelefoner, igen vil gøre det varmere, samtidig med at det vil blæse mere og regne mere, når det kommer!

Disse energirige oscillerende felter, skaber et helt andet ’miljø’ rundt sig, og dette er det som skaber værre vejr når det kommer! Vi snakker om frigjorte 4 dimensionale energier, altså ’usynlige energier’ i luften, og når atmosfæren nu bliver mere ’livlig’ og energisk, netop på grund af disse ’nye’ energier, så er det på tide og stoppe! Tænk bare på al denne energi som er i atmosfæren, og at der nu bliver til en storm, som udvikler sig til en kategori 6 på stormskalaen! Det er den næste størrelse, som snart kommer på vejrkortet! Dette er fuldt ud muligt i dag, og det går ubønhørligt den vej!

 

 

Det er blandt andet dette du får at vide alt om i mine tre bøger, to på dansk og en kortversion på det engelske sprog! Min aller første hologramteori, ’Genopdagelsen af den femte dimension’, blev udgivet i 2015, og den bør læses, fordi, den afslører hele den big-bangske model, allerede inden den blev fuldstændigt modbevist af forskerne og af partikelacceleratoren i 2016! Så min nye hologramteori, er fuldt ud bevist af forskerne og af partikelacceleratoren! Men jeg opdaget dette først i december 2018, og der i fra har jeg været klar over at denne nye holografiske kvantefysik, er lige hvad verden søger nu! Derfor er det vigtigt at følge med på alt hvad der rører sig, når det gælder denne nye fysik!

Det som står i mine bøger, er om skabelsen, som den udvikler sig med energirige oscillerende felter, om de to store ’rum’, som danner en ’ramme’ rundt det at skabe noget med energirige oscillerende felter, som alle disse rumtidsbobler, som ’styrer’ alt som er indvendigt i de to store ’rum’! Videre så forklarer jeg om hvordan inflationen foregår, og hvordan ekspansionen virker på alt, hvordan gravitationen skaber og former alt i dette univers, hvorfor lyset i fra stjernerne er usynligt og ikke muligt at detektere, hvorfor der popper op planeter uden nogen følgestjerne, altså store gasplaneter, og om hvad det er i det sorte hul! Jeg forklarer også om hvorfor dette univers ikke er ’fysisk’ på nogen måde, fordi, det er kvantefysisk, og det vil sige at det er ’usynligt’ for dig! Det eneste som er synligt for os mennesker, er netop dette stof, som ligger helt yderst, og som skjuler hele den skabende, styrende og kontrollerende side af vores meget avancerede kvantefysik! Netop dette forklarer jeg også, og alt sammen, ned i de aller mindste detaljer!

 

Disse tre bøger kan købes via disse links her på hjemmesiden!

Du får linkene her!

 

Link til bøgerne her!