Quantum dimensions. dansk

Er du helt og aldeles overbevist om, at det berømte big bang skete? En eksplosion helt ude af skala, der burde skabe alt, hvad vi kan se, observere og opdage i dag?

Hvordan vil du forklare, hvor alle disse eksplosive energier kom fra? Kan du lokalisere placeringen af det meget store kraftværk? Kan du endda forklare, hvordan dette kraftværk blev oprettet, og hvor?

 

Nej, du kan ikke forklare dette postulerede højeksplosive big bang på nogen måde, for det skete aldrig!

Dette er endda fuldt bevist nede i Cern og med den store LHC, partikelacceleratoren, og det skete i slutningen af 2016!

Den store LHC har fuldt ud bevist, at der slet ikke er nogen fysiske partikler i dette univers, kun energetiske oscillerende felter og en sjov ting, der kun er skabt på den kvantefysiske måde!

Det betyder ingen eksplosion, og nej, 100 % fuldt fysiske big bang-atomer inde i dette univers!

 

Alt hvad vi kan se, observere og opdage, kommer ud af et enestående universelt punkt, det er sandt, men hvordan sker denne skabelse?

Absolut ikke som dette meget højeksplosive postulerede big bang! Det er helt sikkert! Dette univers er ikke skabt på en højeksplosiv måde, men med næsten ingen energier, og med den rette slags universelle love og fysiske principper i spil!

 

Det starter med et lysglimt, et lille gammaglimt, og en ionisering starter! I det ioniserende rum kommer et punkt med en elektromagnetisk signatur, og dette meget specielle punkt åbner op for at være det allerførste energiske oscillerende felt i vores univers, informationsfeltet!

Dette informationsfelt indeholder alle de universelle love og alle slags fysiske principper og en lille energikilde, skjult i det indkommende signal, der gjorde dette allerførste felt!

Den lille mængde energi vil være større, når det andet felt er skabt indeni!

 

Denne handling vil forklare stigningen i energiniveauet i universet og vil forklare den store skjulte og ukendte universelle inflation!

Her finder vi den sande og reelle universelle inflation og ekspansion!

Dette nye informationsfelt har nok energi til at skabe det næste felt, og et af disse felter spinder!

Ifølge Faraday og Tesla giver dette energi og mere end nok energi til at skabe det næste felt og så videre indad ...

 

Flere roterende felter giver endnu mere energi, og alle felterne bliver mindre og mindre! Når de roterende felter bliver mindre, stiger energiniveauet inde i systemet, og på et niveau i denne udvikling af inflationen og ekspansionen er der energi nok til at begynde at skabe den såkaldte fysiske masse, som vi kan se, opdage og opdage!

Men dette kan kun ske inden for et energisk oscillerende felt og med atomer, der kun er kvantefysiske!

 

Den eneste måde, hvorpå vi kan se, observere og detektere alle disse kvanteatomer, som molekyler og som den fysiske masse, er fordi Higgs felt producerer dette meget specielle kvantefysiske stof!

Disse meget specielle ting kan være der, visuelt, forsvinde og dukke op igen!

Det forklarer den berømte stealth-effekt i det meget berømte stealth-fly, spionflyet!

Så velkommen til det fuldt gennemprøvede feltunivers, bevist af den store LHC, partikelacceleratoren nede i Cern!

 

Denne helt nye 5-dimensionelle kvantefysiske filosofi, teori, model og nye fysik vil forklare dig den virkelige og sande universelle skabelse af kun energetiske oscillerende felter!

Denne helt nye og grundlæggende kvantefysiske model og fysik vil blive forklaret fuldt ud for dig i denne bog! Bare ved bogen og læs den!

Denne anbefaling kommer fra forfatteren af denne nye filosofi, teori, model og denne helt nye 5-dimensionelle kvantefysik! !

 


Tilbage til hovedsiden!