Bøgerne!

Einsteins udvidede relativitetsteori kom ud for lidt over 100 år siden, og konkluderede at universet ikke længere kun bestod af 4 koordinater, men hele 5 meget aktive koordinater, i det meget aktive universale maskinrum! 

Koordinater betyder bare det samme som dimensioner, og det vil sige at der er 5 meget aktive koordinater, eller dimensioner, i det aktive universale ”maskinrum”!  Maskinrummet er det sted i universet hvor absolut alt af forskellig aktiv fysik foregår. Udenfor er der "stille" i forhold! Denne nye 5 dimensionale model er i dag fuldt ud bevisbar, nu efter en ny og grundig og gennemgående opdatering! En innovativ opdatering af den helt rigtige 5 dimensionale kvantefysiske model, og det indenfor alle de 5 dimensioner i det meget aktive universale maskinrum, men opdateret til dagens aller højeste og sidste vidensniveau. Den helt rigtige kvantefysik, udspringer kun i fra Einsteins berømmelige 5 dimensionale model! Den model som i dag er over 100 år! Fuldt ud bevist af partikelacceleratoren, 100 år efter den blev matematisk balanceret og matematisk bevist! Den big-bangske model og fysik blev sidst i 2016, heldigvis fundet 100 % falsk af forskerne og partikelacceleratoren der nede i Cern! Godt gået til alle de fysiskere som var med rundt partikelacceleratoren!! Men læg mærke til at denne bog blev udgivet før partikelacceleratorens bevis.

De to spor! 


Bølge?

eller

Partikel?


Den Tosidige Politiske 

Løsningsmodel!


Nu kommer den anden bog i denne afslørende serie, om hvad som er den helt rigtige universale fysik og model! Denne bog handler om disse to spor, og hvad som er følgerne af disse to meget forskellige tolkede universale fysikker! Disse to meget forskellige spor i fysikkens udvikling, er den største trussel som menneskeheden står over for i de kommende år! Dersom denne rigtige universale model og fysik bliver forkastet igen, så er menneskeheden stort set helt væk fra denne planet inden der har gået 200 år. Efter det vil der kun være bitte små grupper af mennesker spredt ud over hele planeten, og det vil gå tusinder af år før menneskeheden kommer på fode igen. Men dette har muligvis sket mindst en gang tidligere, og det kan nu komme til at blive gentaget! Denne nye bog tager udgangspunkt i The Double Slit Experiment! Dette eksperiment afslører kvantefysikken, stealthfysikken og 'usynlighedsfysikken'! 

Denne nye holografiske kvantefysik, har alle svarene på dine spørgsmål. Læs begge bøger, og bliv adskilligt klogere på universet! Denne nye bog hedder

De To Spor!  Bølge? eller Partikel?

Den tosidige politiske løsningsmodel!

Det

Uendelige Holografiske Kvantefysiske Univers!

Her i denne bog, koncentrerer jeg mig i hovedsag om gravitationsfeltet og de farlige trådløse frekvenser. Vi lever i et universalt hologram, som igen drives af en aktiv 5 dimensional kvantefysik. Vores univers, består grovest set kun af energirige oscillerende felter og et ’stof’ som kan komme og gå. Det er her at stealth teknologien bliver afsløret. Dette stof er det absolut eneste vi kan se, opdage og detektere, og det resterende univers er fuldstændigt usynligt. Men jeg har ’visualiseret’ hele dette usynlige univers, for dig og den resterende verden, og resultatet stemmer med det som du kan se, opdage og detektere. Vores univers drives af frekvenser, og alle disse trådløse frekvenser, ’ødelægger’ de naturlige frekvenser, her på planeten, og lægger sig ovenpå disse frekvenser, og forstærker dermed disse frekvenser. Dette gælder i hovedsag satellitter, GPS-systemet og alle mobiltelefoner, fordi, alle disse ’apparater’ kører på trådløse frekvenser. For at verdenstemperaturen skal begynde at gå nedover igen, må man ’kvitte’ sig med disse ’frekvensuhyrer’, og det inden at dette bliver virkeligt kritisk. Når det gælder de frastødende gravitationsfelter i vores univers, så bliver de fuldstændigt eksponeret, pillet i fra en anden, og forklaret helt ned i de mindste detaljer. Vores univers er et ’bobleunivers’, og disse bobler, består alle af energirige oscillerende felter, i fra det yderste felt og ind til det aller inderste felt i dette feltunivers, nemlig Higg’s feltet.