Det uendlige holografiske


Dette er den tredje bog i denne meget afslørende serie om universet. I de to foregående bøger, har der blevet afsløret meget af dette univers, og det i detaljer. Dette fortsætter i denne bog også hvor jeg afslører hele gravitationsfeltet, hvorhen disse gravitationsfelter er placeret i det universale himmelrum, og hvad disse gravitationsfelter gør med den universale masse, hvorfor alle disse gravitationsfelter er frastødende på udsiden, og stærkt samlende på indersiden, og hvorfor gravitationsfelter har disse to forskellige sider, en yderside og en inderside, og hvorfor der i mellem disse to sider, kan opstå en temperatur på 2000 grader Celsius, dette sker på vores planet og i vores gravitationsfelt.
Alle gravitationsfelter, er stærkt samlende på indersiden, og frastødende på ydersiden. Dette gælder også for absolut alle atomer og alle Higg’s felter, fordi, de er begge to klassifisseret til at være gravitationsfelter, kun fordi, gravitationsfelter er den eneste type felt som både kan skabe og fjerne, det som det har skabt. Denne type felt, er den eneste type felt som kan skabe noget som bliver ’fysisk’, i den anden ende. Husk at det kun er atomer som er universets byggestene, og de er energirige oscillerende felter.
Der findes overhoved absolut ingenting i dette univers, som er kun 3 dimensionalt og som kun er 100 % fysisk, og det har partikelacceleratoren afgjort i 2016. Dette univers består kun af energirige oscillerende felter, og et absolut atomløst ’stof’, som kommer ud af Higg’s feltet. Men denne nye fysikmodel blev præsenteret for det store publikum i oktober 2014. Den første bog kom ud i 2015, og et helt år før partikelacceleratorens afgørelse. I 2016 fandt så fysikerne ud af hvordan universet virkeligt er skruet sammen.
Det vil sige, at de fandt ud af hvordan dette univers IKKE er skruet sammen, med disse påståede 100 % kun fysiske partikler, som kun hører hjemme i eventyret om dette big-bang. Dette påståede big-bang er den største løgn som er ’pålagt’ den menneskelige rase i løbet af disse sidste 100 år. Men her i denne nye universale fysikmodel, kan du lære hvordan dette univers virkeligt blev skabt af disse energirige oscillerende felter, og et absolut totalt atomfrit ’stof’, og dette bliver til det univers som vi lever i akkurat nu.
Frekvenser, kan absolut være farlige, når de bliver ’brugt’ uden en tanke på hvad som følger med disse frekvenser. Verden lever i et ’frekvenshelvede’, og dette startede men Tesla og radioen, og det er nu over 120 år siden, og nu er hele dette frekvensspekter fyldt op af disse farlige frekvenser, som nu slår ud i kraftigere storme, mere regn når det kommer, og disse frekvenser er nu i færd med at gøre denne verden mere varm og våd. Dette må stoppes nu, inden dette går helt ’amok’, og smelter absolut alt vi har af indlandsis og gletsjere, som vi er afhængig af, fordi, det er reserver til friskt vand for mange tusinde, og atter mangfoldige tusinde som ikke vil oversvømmes, af netop dette smeltevand. Derfor er det vigtigt at kunne forstå den helt rigtige universale fysikmodel, som nu er denne helt nye 5 dimensionale holografiske kvantefysiske fysikmodel. Den er bevist af forskerne og af partikelacceleratoren, i 2016, og tak for det.Efter over mere end 40 års forskning, har det nu endeligt lykkedes at kunne præsentere en universal model og fysik, som på toppen af det hele, blev fuldt ud bevist af partikelacceleratoren, og af de mange dybt ’chokerede’ forskere, der nede i Cern, i 2016! 
                                                             


Tilbage til hovedsiden!