De to spor! Partikel eller bølge?


Det aller største ’chok’ nogensinde, registreret i nyere tider, må vel være det chok som forskerne fik, der nede i Cern, i løbet af 2016! De opdagede faktisk universet som det virkeligt fremstår, totalt uden fysiske partikler, og uden et påstået big-bang!! De opdaget at de bare ikke kunne fremskaffe nogen som helst forme for beviser, for nogen som helst af alle disse påståede 100 % fysiske partikler, som skulle bygge op dette ’fysiske’ big-bangske univers! Dermed havnede hele det big-bangske univers, i skraldespanden, netop på grund af alle disse manglende beviser! Ja, det var nok det største chok som en fysiker kan få, specielt dersom denne fysiker på forhånd var 100 % sikker på, at det big-bangske univers, var det eneste rigtigt tolkede univers! Men det var det jo ikke!! Det de opdaget, var et univers som kun består af energirige oscillerende felter, og et højst mærkeligt stof, som kommer i fra Higg’s felterne! Dette stof, er altså ikke at sammenligne med 100 % fysiske partikler, fordi, 100 % fysiske partikler, kan ikke pludseligt forsvinde i fra en højteknologisk radar, og blive ’usynlig’ og umulig at detektere!

Men det kan al masse som kun indeholder dette kvantefysiske stof, og det afslører stealth teknologien, og ikke mindst selve stealth flyet, og den avancerede Alien-lignende fysik som ligger bag, nemlig den 5 dimensionale kvantefysik! Denne 5 dimensionale kvantefysik, var allerede fuldt ud bevist og balanceret i 2013, og blev indskrevet i bogform, og udgivet i 2015! Modellen blev så bevist, af alle disse forskere som arbejdede der nede i Cern, og af selveste partikelacceleratoren! Den Einsteiniske udvidede relativitetsteori, den 5 dimensionale model, blev også bevist, i 2016! Denne 5 dimensionale kvantefysiske model, er altså bevist af partikelacceleratoren, og af de resultater som kom i fra alle forskerne, og ikke mindst de resultater som kom i fra partikelacceleratoren!

Dette burde overbevise dig om at læse netop denne bog, nummer to i denne afslørende serie om kvanteuniverset, og dermed blive fuldt ud ’opdateret’ og ’opgraderet’, til den eneste rigtige universale model, hologrammodellen, og den tilhørende beviste 5 dimensionale kvantefysik! Læs også den aller første og helt grundlæggende model!

Den første bog hedder ’Genopdagelsen af den femte dimension’! Det aktive universale maskinrum, består altså af hele 5 meget aktive dimensioner, og ikke bare 3 aktive dimensioner, som i den big-bangske model! Der er faktisk en meget stor forskel i tolkningen af universet, hvis det kun indeholder 3 aktive dimensioner, eller det indeholder hele 5 meget aktive dimensioner! Det nytter hellere ingenting at ’lægge’ til et par dimensioner til den falske big-bangske model, i håbet om at kunne afsløre universet, som det virkeligt fremstår! Når det først har gået galt med den tidligere big-bangske model, så vil det for alvor gå galt, dersom det sker! De kan bare ikke finde ud af det!

Hele den big-bangske model, fysik og alle forme for påstande og falske udregninger, er lige til skraldespanden! 

Den eneste fuldt ud balancerede og fuldt ud beviste universale model og fysik, får du kun i mine bøger, og de bør du absolut læse, dersom du vil vide hvordan dette univers blev skabt, og hvordan det fungerer i sin helhed! Det kan kun denne fuldt ud balancerede og fuldt ud beviste 5 dimensionale kvantefysiske model svare dig på! Der er kun to mulige skabelsesscenarioer, det ateistiske, eller det ’guddommelige’! Uden ’hjælp’, eller ’med hjælp’!!

Det ateistiske univers, er det big-bangske univers, og det skabes ud af absolut ingenting, og det er en total fysisk umulighed i sig selv, og kan selvfølgeligt aldrig på nogen måde bevises, uden at ’fuske’ med resultatet!

Noget må stå bag selve skabelsen, og det ’beviser’ at der er en skabende kraft, i de universale oscillerende felter, som hele universet beviseligt er opbygget af! Det siger resultatet i fra partikelacceleratoren!! Her får du forklaret den helt rigtige skabelse, som ikke er et big-bangunivers, men en  skabelse af energirige oscillerende felter, som ligger indvendigt i hinanden, og de roterer og skaber dermed mængder af kvantefysiske energier!

Du får forklaret hvordan den universale gravitation skaber hele det univers som vi kan se, opdage og detektere! Dette sker via gravitationsfelter! Du får vide hvordan den store inflation sker og det sker med hjælp af den nye universale ekspansionslov! Ja, du læste rigtigt! En helt ny universal kvantefysisk ekspansionslov! Denne helt nye  ekspansionslov, forklarer også alt om den store universale inflation, hvordan kvantefysiske atomer og Higg’s felter skabes, som danner måner, planeter og stjerner ol.! Husk at absolut alt i dette opfattede ’synlige’ univers, kun består af energirige oscillerende felter, og ’stoffet’ i fra alle Higg’s felter! Dette er nu fuldt ud bevist!!


Efter over mere end 40 års forskning, har det nu endeligt lykkedes at kunne præsentere en universal model og fysik, som på toppen af det hele, blev fuldt ud bevist af partikelacceleratoren, og af de mange ’chokerede’ forskere, der nede i Cern, i 2016!

                                                                                      


Link til bøgerne her!

 

 

Tilbage til hovedsiden!