Velkommen til nyfysik.dk

Alt det som er ”ikke fysisk” og kvantefysisk i universet, kan ikke ses, opdages eller detekteres! Det er et universalt faktum!

Men alt det som dette kvantefysiske gør med det fysiske, kan fuldt ud ses, opdages og detekteres! Det er også et universalt faktum! Dette forandrer hele maskinrummet og tolkningen af universet, og dermed så kan dette ”ikke fysiske” faktisk påvises og bevises. I dette nye universale kvantefysiske forståelsesbillede ligger de aller meste af universets dybeste hemmeligheder skjult og gemt. Disse dybe universale hemmeligheder i det universale maskinrum er i dag opdaget, påvist og fuldt ud bevist. Vejen til disse hemmeligheder finder du på denne hjemmeside, så bare fortsæt nedover siden, og find ud af det rigtige univers. Et eksempel er gravitationale linser i universet, et andet eksempel er de 4 dimensionale kvantefysiske gravitationsfelter. Den universale gravitation i det universale maskinrum, udføres nemlig af alle de kvantefysiske 4 dimensionale gravitationsfelter. Denne helt nye grundlæggende universale model, er en helt ny og grundlæggende forklaring på den mere ubekendte kvantefysik. Hvis du vil forstå den helt rigtige universale tolkning og forklaring på kvantefysikken, så bare læs videre og bliv klogere!

Velkommen til nyfysik.dk

 

Ny og fuldt ud bevist 5 dimensional kvantefysik!


Velkommen til det meget aktive kvantefysiske og paranormale 5 dimensionale universale maskinrum!

.

Velkommen til det meget aktive 5 dimensionale kvanteunivers, og velkommen til kvantefysikken!


Ny viden!    Nye tanker!     Ny bevist filosofi! 

   

Nye absolutte beviser, for de universale atomer!


Partikelacceleratoren der nede i Cern har nu bevist,

at mit teoretiske 4 dimensionale kvantefysiske atom,

påvist allerede i 2012, er det helt rigtigt tolkede atom!


Alle atomer er kun energirige oscillerende felter!

Synlighed, kommer kun sammen med Higg's felterne,

som naturligvis ligger indvendigt i alle atomer!

Denne hjemmeside blev oprettet som en introduktion til denne nye

5 dimensionale kvantefysik, i oktober. 2014.

Copyright © J.E. Andersen.


Senest opdateret 5. Februar. 2024.

"Absolut alle universale atomer, er kvantefysiske, todelte,

4 dimensionale, og ligger i en 5 dimensional rumtid!"

                                   "J.E.Andersen. 2012"

”Den virkelige virkelighed, vil for de aller fleste, virke mærkeligere,

forunderligere og mere uforståelig, end den vildeste science fiction”.

”Steven Hawking. København 2016.”


”Hvis en hvilken som helst fysikmodel, uanset hvilken,

ikke kan forklare absolut alle de menneskelige observationer,

uanset hvilke observationer,

så er det heller ikke den rigtige universale fysikmodel.”

Hvis denne verden og univers, ikke længere er 100 % kun fysik,

så skal, kan og må denne verden og univers, være 4 dimensional,

100 % holografisk, og drives af en aktiv 5 dimensional kvantefysik!

Partikelacceleratoren, har modbevist den standardiserede big-bangske model og fysik, en gang for alle!

 

Sandheden om universet er nu på plads, men den er desværre ikke særligt godt kendt blandt den bredere befolkning, endnu!

Men inden du kommer for godt i gang på denne hjemmeside, så hør på denne meget afslørende video! Jeg vil nu bede jer om at høre igennem hele videopræsentationen til Professor David Tong, ved Cambridge University, hvor han til sidst konkluderer at dagens standardiserede videnskab, har kørt sig selv til endestationen på det falske blindspor de er på, i fysikkens verden! Dette tager ca. en time og du får en bekræftelse på at den Newtoniske big-bangske standardiserede naturvidenskab, er fundet 100 % falsk og uløselig!

Professor David Tong tager dig med på en rejse igennem fysikkens 150-200 årige historie, og som ender op et sted i dag, som absolut ingen forskere i den naturvidenskabelige verden, ville have troet at de ville komme til at opleve! Netop det, at dette big-bang, nu er fundet 100 % falskt, og det til og med af partikelacceleratoren der nede i Cern. Derfor skal og må du se igennem hele videoen!

Quantum Fields: The real building blocks of the universe - with David Tong:

https://www.youtube.com/watch?v=zNVQfWC_evg


Dette er en meget afslørende, og en meget stærkt oplysende videopræsentation, som absolut bør ses hele vejen til endes, uden stop! Det er hele denne lange rejse igennem hele fysikkens historie han tager dig med på i denne video, og som afslører resultatet i fra partikelacceleratoren, og som siger at der overhoved ikke findes oscillerende fysiske partikler i dette univers! Der findes kun energirige oscillerende kvantefysiske felter! Men for at kunne forstå dette igen, så må du også forstå, at der nu kun er en universal model som fremdeles er tilbage og som står ved magt, og det er den 100 årige Einsteiniske 5 dimensionale kvantefysiske model, den som jeg også har løst, og gjort helt færdig! Det er kun derfor dette bevis, denne videopræsentation, kommer op på min hjemmeside! 

Resultatet i fra partikelacceleratoren, beviser bare at min 5 dimensionale kvantefysiske model, som kun er opbygget på energirige oscillerende felter, plus et kvantefysisk universalt stof, er den eneste rigtige model med tilhørende fysik! Denne nye 5 dimensionale kvantefysik, kan bare ikke sammenlignes med denne falske 3 dimensionale big-bangske model og fysik, på nogen som helst måde!

Jeg må på det stærkeste få lov at anbefale dig at læse igennem hele denne spændende og meget afslørende artikel! 

Gør dette her og nu, og inden du udforsker det resterende, af denne banebrydende hjemmeside!


Verdenstemperaturen bare stiger og stiger!!!

 

Hvorfor??? Det er det helt store ’ubesvarede’ spørgsmål i dag! Det kan jo bare ikke være alle disse klimagasser, som er årsagen til det!?! Det tror jeg simpelthen ikke på har så stor ’varmeeffekt’ i atmosfæren, som alle disse menneskeskabte trådløse frekvenser tilsammen!!! Hvis vi nu kigger lidt nærmere på denne verdenstemperatur, så minder den nu om den berømmelige ’hockeystav’, som har dette helt specielle ’knæk’ opover, sidst i 80erne, og den retning som denne ’hockeystav’ har nu, går hele tiden kraftigt opover?! Hvad skyldes dette, og hvad skaber denne ekstra ’varme’ i atmosfæren? ’Hockeystaven’ var jo nærmest helt ’lige’, inden den fik dette ’knæk’ opover sidst i 80erne, og hvad skyldes dette ’knæk’, i denne ’hockeystav’? Ja, hvad skete der i grunden sidst i 80erne?

Hvad er det som varmer op vores atmosfære?


Ville det ikke være fantastisk om vi vidste eksakt hvad som ligger bag den globale opvarmning? Men det gør vi jo, og det kommer jeg tilbage til, om et øjeblik!! Først vil jeg minde om partikelacceleratorens dom, som kom i 2016, og som siger at dette univers indeholder absolut ingen forme for disse påståede 3 dimensionale og 100 % kun fysiske partikler, og dermed er den nylige afslørede falske big-bangske naturvidenskabelige filosofi, teori og fysikmodel, totalt ude af billedet!!! Dette univers er ikke længere kun 3 dimensionalt og 100 % kun fysisk, og liggende i en 4 dimensional rumtid. Dette univers er nu fuldt ud 7 dimensionalt, holografisk, og drives af en meget aktiv 5 dimensional kvantefysik, i det aktive 5 dimensionale holografiske maskinrum. Det var dette billede, som partikelacceleratoren beskrev i sin dom over universet, og så må vi følge det bevis!

Naturvidenskaben har taget fejl i over 90 år nu, og nu skal og må dette rettes op på, for at kunne forstå universet som det fremstår. Der findes absolut ingenting i dette univers, som kun er 3 dimensionalt, og som kun er 100 % fysisk!! Det har partikelacceleratoren selv afgjort, en gang for alle, og så må vi følge disse helt nye beviser. Det er allerede gjort for længe siden, i 2012, og resultatet af denne aktive 5 dimensionale holografiske kvantefysiske fysikmodel, som findes i dette dokument, vil afsløre dette lokale universale opvarmningsproblem, for alle som læser dette dokument.

Det at alt ser 3 dimensionalt ud, kommer ud af den geometriske lov i en kugle, som siger at absolut alt som er indvendigt i et rundt objekt, som en kugle eller et himmellegeme, vi altid komme til at se 3 dimensionalt ud, selv om absolut alt indeni, er fuldt ud 4 dimensionalt, liggende i en 5 dimensional rumtid! Dette gælder kun for ’stoffet’, fordi, det er kun dette ’stof’ vi kan se, observere og detektere.

Her kommer et helt nyt indspil til klimadebatten, noget som følger den helt rigtige universale fysikmodel, den som Einstein kom med som hedder, Den Udvidede Relativitetsteori. Denne over 100 år gamle Einsteiniske relativitetsteori, beskriver en aktiv 5 dimensional universal kvantefysisk hologrammodel, som opererer i det aktive 5 dimensionale maskinrum. Dette sker faktisk i et 7 dimensionalt univers, hvor kun 5 af disse dimensioner, er de aktive dimensioner.

Men det aller vigtigste nu, er at få sænket selve verdenstemperaturen, som nu er i voldsom udvikling opover, og tørkeindekset globalt, er nu alt for højt, med tørke over USA, over Europa, over Indien, over Afrika, og hvad skyldes dette? Menneskeskabte trådløse frekvenser?!? 

Til alle berørte parter, i anledning klimaet og klimakrisen! 


Dette skriv er til alle politikere, til alle klimaforskere og til den danske presse og til alle de andre mennesker som virkeligt prøver at tage hensyn til det globale klima!

Dette globale klima er nu i endnu større fare end nogensinde! Spørgsmålet er nok en gang, hvorfor?

I de sidste ca. 50 år, har forskellige klimaforskere kommet med forskellige bud på hvor hurtigt den globale temperatur vil stige, og hvordan denne temperaturstigning vil kunne påvirke afsmeltningen af al indlandsis, og dermed få havets overflade til at stige! Disse klimaforskere har til enhver tid altid regnet forkert, og alt sker hurtigere end hvad de tidligere har beregnet, og dette sker hver gang!!

Hvorfor sker dette hele tiden, hver eneste gang, og ved enhver udregning? Hvad er det for en ubekendt faktor de ikke har med i ligningen? Hvorfor smelter al landbaseret is meget hurtigere end hvad disse klimaforskere kan komme frem til i sine kalkulationer? Hvad er det for noget helt specifikt i fysikkens nye ”ubekendte” verden, som disse klimaforskere ikke har forstået, helt og fuldt ud?

Hvilken grundlæggende fysikmodel er det de har i baghovedet? Er det den standardiserede big-bangske model og fysik? Den som beviseligt er fundet 100 % falsk og totalt ubrugelig, af partikelacceleratoren og forskerne nede i Cern? Så er det ikke forunderligt at de regner fejl hver eneste gang! Det som mangler i den store ligning, er fænomenet trådløs overførsel af data, igennem kvantefeltet!

Denne form for trådløs overførsel af data, som vi kender i fra radioer, tv’er og ikke mindst i fra mobiltelefonen, er det som er den afgørende faktor her! Af disse tre forskellige forme for trådløse overførsler af data, så er mobiltelefonen den aller værste, og netop denne eksplosive øgning af mobiltelefonen og trådløse overførsler af data, kan også følges på verdenstemperaturen!

Mobil-telefoni-systemet kom for alvor i gang i starten af 1990erne, og siden dengang har dette mobilnet-system bare vokset og vokset!

Det har også den globale temperatur gjort, og den landbaserede is, har også i denne samme periode smeltet hurtigere og hurtigere! Reelle fakta!!

10 vigtige årsage til at stille et stort spørgsmål om der virkeligt har været et big-bang!?


Hvis du er blandt dem som tror på et universalt big-bang scenario, så bør du absolut læse disse 10 punkter. Hvis du er blandt dem som er mere fri i din tanke om universet, og som nødvendigvis ikke ved om du vil sætte foden ned i de forskellige lejre som proklamerer at der har været et universalt big-bang, så ved du måske heller ikke hvordan dette univers virkeligt fremstår og hvordan det opstår.

Du bør absolut også læse disse 10 punkter, og dermed få en helt ny inspiration og en helt ny viden om hvordan vores rigtige universale maskinrum, virkeligt fungerer, med den skabende, styrende og kontrollerende 5 dimensionale kvantefysik! Big-bang modellen kom på banen en gang midt i 1920erne, og dengang vidste man ikke hvor stort universet i grunden var. Derfor troede de fuldt og fast på at vores stjerne befandt sig i den eneste galakse i hele universet, Mælkevejen! Den eneste eksisterende galakse, og dermed mente nogen på at der skulle være en mulighed for et big-bang!

Det var en stor fejl!

Det kommer tydeligt frem i disse 10 punkter! 


Velkommen til det rigtigt tolkede kvantefysiske univers!


Lad os starte med alle de vigtige faktuelle fakta og de videnskabelige og matematiske beviser som allerede foreligger, så at vi får sat den helt rigtige universale ”fysik” på plads der den skal være!

Der kan kun være en rigtig tolkning, af den rigtige universale fysik!

Dernæst skal vi ind på de to meget forskellige spor i den tolkede universale fysik. Big-bang sporet, og det kvantefysiske 5 dimensionale spor.

De to typer af universal fysik er som nat og dag. Den ene er løgn, og den anden kan bevises matematisk.

Man kan ikke bruge en big-bangmodel til at prøve på at balancere og ”modbevise” en bevist 5 dimensional kvantefysisk model.

Det kan vi sammenligne med at en tilfældig dansker, som kun kan dansk, skulle læse alt hvad der står i en kinesisk eller arabisk avis.

Hvis man ikke kan forstå ”udenlandsk” eller den rigtige og fuldt ud beviste 5 dimensionale kvantefysik, så kan den hellere ikke tolkes eller afsløres af et ”ikke eksisterende” big-bang, og et forkert big-bang tolket universalt forståelsesbillede. Det siger sig selv.  


Her finder du de visuelle beviser på en ægte teleportation!  


Da Steven Hawking besøgte Danmark, sommeren 2016, sagde han til sidst i tv interviewet, at den virkelige virkelighed i universet ville somme tider kunne virke mere uforståelig, mærkelig og forunderlig end den vildeste science fiction. Det vil jeg give ham fuldstendigt ret i. Du skal virkelig ha et åbent sind, et stærkt mod og en meget stærk vilje til at finde ud af at det du søger er det rigtige.

Fordi den virkelige virkelighed, virker ikke bare uforståelig og forunderlig i starten. Den virkelige virkelighed er uforståelig og forunderlig i starten og til at begynde med. Men det er kun indtil at du opfatter og forstår fuldt ud hvad som virkelig sker, hvorfor det sker, og ikke mindst hvordan det sker. Alt ligger i detaljerne og de detaljer ligger i de to ”ikke fysiske” og kvantefysiske 4de og 5te dimensioner. 

Tænk bare på denne mørke masse som ikke kan ses, opdages eller detekteres. Den mørke masse er med andre ord pr. definition ”ikke fysisk” både af natur og karakter. Denne mørke masse er på en måde selve gravitationen i universet, og den er ”ikke fysisk” både af natur og karakter! Hvordan passer dette nye ”ikke fysiske” ind i det ellers kun 3 dimensionale og fysiske univers som skal og må være fysisk både af natur og karakter, og hvor der overhoved ikke findes mere end tiden? Det er jo det som den naturvidenskabelige 3 dimensionale fysik påstår. 

Dermed opstår problemet i at forstå universet helt rigtigt, noget som kommer til syne i disse visuelle beviser. Det er ikke denne mørke masse som jeg tænker på her, men disse videoklip som er her på min hjemmeside, som viser ægte teleportationer. Det er de visuelle beviser på at universet er et 5 dimensionalt fysisk hologram. Dette er også beviser for at der aldrig nogen sinde har vært et big-bang. 

Ja, som Steven Hawking sagde det, så kan den virkelige virkelighed til tider virke til at være mærkeligere og mere forunderlig end science fiction. En ægte teleportation er da bedre end nogen som helst form for science fiction!? Det er jo den helt ægte vare! En ægte teleportation kan bare ikke foregå indenfor de kun 3 fysiske dimensioner. Det er i sig selv en fysisk umulighed.

Der skal og må være en "ikke fysisk" 4de dimension tilstede for at det skal kunne lade sig gøre, uanset, og denne 4de dimension skal og må være ”ikke fysisk” og kvantefysisk, både af natur og karakter. Dette scenario skal og må ske indenfor tiden og rummet som jo er og bliver 5 dimensionalt. En ægte teleportation kan kun foregå i et 5 dimensionalt kvantestyret univers!

Der er ingen anden mulighed.


David Rountree’s og Thomas P. Fusco's beviser for det 4 dimensionale gravitationsfelt.


David Rountree er fysiker, han er også elektronikingeniør, og det gør at han forstår sig på alle mulige elektroniske dimser og dubeditter og hvad de kan og hvad man kan få dem til at gøre.

Dette har så ført til at han stort set udvikler og sammensætter alle sine avancerede High Tech apparater selv ud af egnede laboratorie godkendte instrumenter. Op gennem længere tider har han udført utroligt mange spændende eksperimenter med disse apparater, og det mest kendte er vel ”The Wormhole Experiment” hvor han blandt andet opdager at ormehuller kun er åbne i et nanosekund.

Det er den tid en overførsel tager i fra a til b. Dette mener jeg også er det rigtige svar uanset afstand indenfor universet. Det stemmer også mere med denne nye fysik.

Han har sammenbygget et sted mellem 30 og 40 forskellige apparater som opfanger forskellige ting, og alle disse apparater er så koblet til hans computer. Dermed opnår han at få alle de forskellige resultater i fra alle de forskellige apparater ind på computeren i real time. Det er næsten som det er i lydstudiet, hvor alle lydkilder kommer ind på mastertapen, i real time. 

Fordelen ved denne metode er at han kan gennemgå episoden om og om igen og dermed kontrollere absolut alt det som skete, via alt det som alle de forskellige apparater nu har opfanget, i real time. Dermed så får han et totalt overblik over hvad som skete lige der og da. Med mange flere af denne type data i fra forskellige huse, så danner dette et mønster.

Det er via denne proces, som foregår i real time, som har gjort at han har opdaget og fuldt ud detekteret vakuumboblen og gravitationsfeltet, det 4 dimensionale gravitationsfelt, og dermed bevist det. 

Her er den helt nye grundlæggende og 5 dimensionale universale fysik, i det

5 dimensionale aktive maskinrum!

Læs mere om den helt grundlæggende model her! 


Her kan du læse om disse tre bøger som forklarer dig den eneste rigtige 5 dimensionale kvantefysiske model som er bevist af naturvidenskabens forskere og partikelacceleratoren! 

 

Link til diverse siden her!


Her på diverse siden finder du mange interessante artikler som understøtter denne nye 5 dimensionale universale kvantefysiske model og fysik. Her finder du også vejen til den frie energi, som ingen kan tage sig betalt for. Big-bang universet er en politisk indført model og fysik, og det koster på bundlinjen! Denne side bør absolut udforskes. Siden er under udarbejdelse!Du kan kontakte mig her!


nyfysik@nyfysik.dk