Det visuelle bevis

Forklaringen på hvad som foregår i begge disse videoer, er i det grundlæggende fysiske billede det samme, og dermed er forklaringen også den grundlæggende samme!


Af en eller anden helt mærkelig grund, så kan denne video ikke vises her på siden, men her får du nogle link til nogle vigtige episoder, bland andet Dynamo, flasken og mobiltelefonen, som jeg kalder '8 second of reality', og linket er her: 


https://youtu.be/MlqKaFblB9I
Men der er mere af Dynamo her!!


Dynamo Magician Impossible Series. Bør ses for at blive overbevist. https://www.youtube.com/watch?v=Ccz-pnuoJfchttps://www.youtube.com/watch?v=VIvy21TSl0Uhttps://www.youtube.com/watch?v=AfffQubwJNk


Men med en VPN på din computer, dit udstyr, så kan du se alle episoder af Dynamo!!


Du må måske selv starte eller stoppe videoen, med at klikke i videoruden!

Klik på det lille taggede "hjul" eller kontrol nederst til højre i videoruden, og når menuen popper op, vælg speed på 0,25 og få det hele bedre med.


Klik på fuld skærm og se det endnu bedre, og du vil kunne se at telefonen opløses til noget "ikke fysisk". Den forsvinder med andre ord helt pludseligt og opløses til "den tynde luft". Dette er den "ikke fysiske" tilstand!

I den tilstand, som "ikke fysisk" 5 dimensional universal information, kan den flyttes eller teleporteres indvendigt i glasflasken, hvor den igen bliver genopbygget til den fysiske telefon, ifølge den eksakt samme universale information. Den telefon fungerer som den skal der inde i flasken, og hvis du vil have den tilbage, så må du knuse flasken. Så problemet er at forklare hvordan telefonen kan havne indvendigt i flasken.

Har du måske en anden forklaring?


Det du ser her er den 5 dimensionale kvantefysik i fuld action, og en ægte teleportation kan kun foregå i et aktivt 5 dimensionalt universalt maskinrum, og styres 100 % af kvantefysikken!


Se på denne video flere gange og få med dig den universale virkelige virkelighed. Du kan også bruge ordskilleren til at stoppe videoen med, og gør du det flere gange og på det helt rigtige sted, så opdager du også at telefonen pludseligt bare er helt væk. Det som du ser, er totalt umuligt, ifølge et big-bang og den naturvidenskabelige fysik og lære. Men et big-bang og den naturvidenskabelige fysik og lære er ikke den rigtige universale fysik og lære. Det ved du nu, og det kan du se med dine egne øjne her. Derfor spørger jeg dig, stoler du helt og fuldt på hvad dine egne øjne ser?


Hvordan kan dette i det hele taget være muligt, hvis ikke verden er anderledes end hvad du tror på? Stoler du ikke på dine øjne? Tror du ikke på det som du ser med dine egne øjne? Dine øjne repræsenterer den menneskelige observation, som nok er det vigtigste "instrument" i afgørelsen af hvad som er hvad, og hvad som er rigtigt osv. Så du bør absolut tro på det som du ser her. Det er trods alt dine egne øjne som ser dette! Her udspiller den virkelige virkelighed sig lige foran dine øjne. Dette bekræftes også  af publikummet og ikke mindst af kameraet. Kameraet lyver ikke!

Vil du fornægte det du ser ske i denne video, så fornægter du den virkelige virkelighed! Den som Steven Hawking snakket om da han var i Danmark!


Husk også at se videoen i fuld hastighed.

Dette videoklip, og de videoklip som er længere nede på siden, viser dig hvordan den rigtige universale fysik fungerer. Jeg regner ikke med at du vil forstå dette fuldt ud og med en gang og her og nu, men når du har læst hele min nye triologi, så vil du også kunne afkode alt hvad Dynamo gør i detaljer. Det vil sige at du vil forstå den helt rigtige universale fysik og hele universet som det virkeligt fremstår.

 

Magikeren, mobiltelefonen og glasflasken.

 

Det så kaldede umulige ”telefon-i-flaske trick”!    ”8 seconds of reality”!!

 

I denne mærkelige verden og magiske realitet som vi faktisk beviseligt lever i, så findes der 3 hovedgrupper eller udgaver af personer som udfører mærkelige og så kaldede ”tricks”. Noget af det som de laver, er direkte ”snyd” og kan forklares fuldt ud med rationelle tanker og dagens 3 dimensionale naturvidenskabelige fysik. Men noget af det som er udført for nyligt, og som udføres som i dette lille videoklip, er udført på en måde som tydeligvis ingen i dag kan forklare med dagens udgave af den grundlæggende 3 dimensionale naturvidenskabelige universale fysik og lære. Den ”rationelle” 3 dimensionale naturvidenskabelige tankegang sættes totalt ud af spil i dette videoklip. Alle forundrer sig over hvad som foregår, og ikke mindst hvordan. Men der er også rationelle svar på dette. Der skal bare en helt anden universal forståelse til, og en helt anden universal fysik til, og helt andre universale grundlæggende forklaringer til, for at kunne fuldt ud forklare hvad som virkeligt foregår i dette videoklip.

Forklaring følger, og verden og universet er fuldstendigt anderledes end du går rundt og tror!

 

De 3 hovedgrupper eller udgaver af personer som udfører mærkelige og så kaldede ”tricks”.:

Den første udgave er tryllekunstneren, og det er absolut amatøren i dette større billede. Tryllekunstner kan alle blive som har et tryllekunstkit! 

Den anden udgave er illusionisten, som i grunden bare er en lidt mere professional udgave af tryllekunstneren. Og alt hvad de to ”udgaver” end laver af tricks og illusioner, så kan det altid forklares rationelt og fuldt ud til og med, med den 3 dimensionale fysik. Både tryllekunstneren og illusionisten må altid dække til den ”illusion” som de skal skabe for dig, og det kan jo kun føre til fusk og snyd, eller hvad?

Dermed ligger det ligesom i kortene at også den sidste udgave, magikeren, gør det eksakt samme?!

Den tredje og sidste udgave er altså magikeren, som er langt hevet over de andre to udgaver, og magikeren laver sine magiske ”tricks” lige foran dine øjne, og det uden at måtte dække det til. Magikeren ønsker faktisk at du skal se på hvad som sker og dermed forundre dig voldsomt. Det er det som kaldes for magi.! Og stort set alt som denne magiker laver af så kaldede ”tricks”, forundrer alle og enhver, og kan dybest set, kun forklares med denne helt nye 5 dimensionale fysik, i det universale fysiske hologram. Ægte magi kan bare ikke forklares med en falsk 3 dimensional fuldt ud fysisk model og fysik! 

Naturvidenskabens rationalitet og forklaringer strækker bare ikke til, og det som sker i denne video kan ikke på nogen mulig måde forklares med den 3 dimensionale naturvidenskabelige fysik og lære.

 

Fik du for resten med dig at Steven Hawking var i Danmark i 2016, og inden han rejste igen, blev han interviewet på dansk tv, og det aller sidste han sagde i det tv interview, var som følgende.:

”Den virkelige virkelighed vil for de aller fleste virke mærkeligere, forunderligere og mere uforståelig end den vildeste science fiction”.

Det må jeg give ham absolut ret i! Men forstår du helt og fuldt ud hvad han mener med den udtalelse? Svaret kan tydeligt ses og opleves i dette lille korte videoklip, ”8 seconds of reality”!

Fordi det er beskrivelsen af en verden og et univers uden naturvidenskabens filter, og det er beskrivelsen af en verden på udsiden af mainstreammedieboblen, og det er beskrivelsen af den ”mærkelige” universale fysik i det 5 dimensionale universale fysiske hologram. Den som svært få mennesker har opfattet til nu! Det som er og bliver fremtidens grundlæggende universale fysik, og som beskriver det universale maskinrum korrekt! Ligeså mærkelig som de visuelle beviser viser sig at være. Du skal bare se dem og virkeligt prøve på at forstå hvad som sker. Forklaringen på det som sker, står skrevet i denne medfølgende forklarende tekst.

Husk at have forståelsen for sætningen til Steven Hawking i baghovedet, når du ser på disse visuelle beviser! Så vil du også måske forstå hvad han virkelig mener med den udtalelse.

 

Dette lille videoklip på ca. 8 sekunder, viser nemlig en helt ægte teleportation. En fuldt ud funktionel mobiltelefon ”smides” her ind i en glasflaske?! Hvordan kan vel det ske? Er det en umulighed eller ej?

Billedhastigheden på filmen, er 30 billeder pr. sekund. Filmen er skudt i et sammenhængende optag, og det du ser, er det som sker. Det du ser, er jo hvad kameraet opfanger, og det er tilsvarende som den menneskelige observation, og den menneskelige observation, uanset hvad det end er, skal kunne forklares fuldt ud med den helt rigtige grundlæggende universale fysik.

Det som sker i dette lille videoklip, kan ikke på nogen som helst måde forklares med den 3 dimensionale naturvidenskabelige filosofi, teori, fysik, lære eller universale forståelse. Konklusionen er jo meget enkel.

Den naturvidenskabelige fysik og lære er, og vil fortsat blive at være, en forkert tolket og ufuldkommen fysik og lære. Dette lille videoklip beviser dette til fulde. Det visuelle bevis. ”8 seconds of reality!!”

Så velkommen til den virkelige virkelighed, for at referere til Steven Hawkings udtalelse!!

 

Jeg har brugt et program som laver om frames til jpg, og som kan hentes på nettet, og denne lille videofilm indeholder 177 frames eller billeder. De er ”printet” ud digitalt som jpg billeder.

Alle disse billeder, sammen med den 8 sekunder lange film, kan de som er intersseret, downloade her! Filens størrelse er ca. 45 Mb.

Følg med flasken, som er tom, og det kan du godt se i billede nr. 50. Mobiltelefonen er hvid af farve, og der er ikke noget hvidt i bunden af flasken på dette tidspunkt, og det kan du udmærket godt se.

Flasken er tom helt indtil billede nr. 75. Da først er telefonen indvendigt i flasken, og først på dette tidspunkt kan det, for aller første gang i videoen, høres at telefonen træffer flasken, på indersiden!!

Der er nemlig nogen som påstår at der allerede var en telefon i flasken, og at den telefonen som magikeren holdt i hånden, forsvandt ind under jakken. Men hvis telefonen skulle havne under jakken, så skulle du se noget hvidt på vej ind under jakken i billedet 75. Fordi at telefonen skal være synlig i 1/30 af et sekund, eller i et frame mere, inden den kan forsvinde helt og fuldt under jakken. Det sker jo ikke, og det kan du tydeligt se på billedsekvensen af jpg billederne. Den ender nemlig op indvendigt i glasflasken, og der er beviset! Husk at uanset så er problemet at få telefonen ind i flasken!

Desuden, hvis du følger retningen som han kaster telefonen i, så vil telefonen ende op 10 – 20 cm på udsiden af jakken. Det så kaldede umulige telefon-i-flaske trick har sket. Telefonen er nu indvendigt i glasflasken, og det er en totalt ”forbudt handling” ifølge et big-bang univers og den 3 dimensionale naturvidenskabelige fysik og lære.

Men uanset hvad naturvidenskaben end siger, så er det en ægte teleportation som du ser i dette lille videoklip!

I billede nr. 74 er telefonen på vej ud af magikerens hånd, og i billede nr. 75 er telefonen helt klart og tydelig indvendigt i glasflasken. Så billede nr. 74 og billede nr. 75 i dette videoklip, er de to vigtigste påfølgende billedframes som op til nu, er filmet med et videokamera! Så hop frem og tilbage mellem de to frames mange gange, og du vil se hvad som virkeligt sker. Her afsløres nemlig den helt rigtige universale fysik, og den er og bliver 5 dimensional. Denne lille video beviser også at der aldrig nogensinde har vært et big-bang! Forklaring følger!

Billede nr. 50.
Her kan du se at flasken er tom. Hvis der skulle have været en telefon i flasken på dette tidspunkt, så skulle den være synlig i bunden af flasken. Men der er ingen telefon i flasken, endnu!


Billede nr. 74.


Billede nr. 75.      Du kan tydeligt se at telefonen havner ind i flasken, og i billedfrekvensen som du kan downloade får du det også bekræftet. Konverter filmen til billeder, og få dette bekræftet.

Telefonen ”fordamper” eller forsvinder i fra den fysiske side af universet i mellem billede nr. 74 og 75, og gendannes indvendigt i glasflasken i billede nr. 75. Mellem disse to frames, og i løbet af et nanosekund eller to, er telefonens 3 dimensionale fysiske side ”fordampet” når den forlader hånden, og er nu i tilstanden ”ikke fysisk” 5 dimensional universal information. Det at "fordampe" i disse tilfælder betyder bare at gravitationsfeltet har trukket Higg's feltets stof tilbage, og så er genstanden kun 4 dimensional og kun "ikke fysisk" eller kun kvantefysisk! Det som er ”ikke fysisk” har ingen problemer med at passere det fysiske glas i selve flasken i dette 5 dimensionale kvantefysiske univers, og indvendigt i flasken gendannes mobiltelefonen som den var og er, og er fuldt ud funktionel og i samme stand som den var inden den forlod magikerens hånd.

Dette med at telefonen bliver synlig igen, betyder kun at gravitationsfeltet har aktiveret Higg's feltets stof igen! Gravitationsfeltet overstyrer Higg's feltet og stoffet til enhver tid!

Alt dette sker i løbet af et nanosekund eller to. Dette kan kun ske dersom den 5 dimensionale universale information til atomerne bliver ”omskrevet”!! Ja, du læste rigtigt. Omskrevet!

Atomer styres fuldt ud af den universale information i gennem den ”ikke fysiske” side af atomet. Det fungerer nærmest som en pixel i din skærm. Dette styres helt og fuldt ud af den 5 dimensionale kvantefysik!

 

Dette med de 4 dimensionale atomer, og mobiltelefonen som jo er opbygget af de 4 dimensionale atomer, skal forstås som to helt separate billeder som ligger placeret helt eksakt i de samme universale geometriske punkter. Som to ”3D” tegninger som ”overlapper” eller er placeret som om de var et, i det 5 dimensionale universale rum. Higg's feltet indvendigt i gravitationsfeltet. 

Det ene billede er den ”ikke fysiske” side af alle atomer i telefonen, og det som vi ser, er den 3 dimensionale og fysiske side af den 4 dimensionale realitet af alle universets atomer, som igen ligger i en 5 dimensional rumtid. Det er meget vigtigt at forstå dette helt rigtigt. Den fysiske side kan løses op og blive til den kun 4 dimensionale og ”ikke fysiske” side af atomet. Dette er resultatet af gravitationsfeltets totale overstyring af Higg's feltet, og det højst mærkelige kvantefysiske stof som Higg's feltet kan producere og trække tilbage igen. Der ligger hemmeligheden i dette ”trick” begravet, og deri ligger atomets skjulte og hemmelige side, og det er takket være at alle atomer er 4 dimensionale og har en paranormal, kvantefysisk og ”ikke fysisk” side! Dette gør at denne person kan udføre dette som han gør med telefonen og flasken. 

Det kaldes for ægte magi.!! Det er den kvantefysiske og paranormale side af universet som virkeligt kommer til udtryk i dette lille videoklip.

 

Det kan hurtigt gå galt i de 95 % af universet som er ”ikke fysisk”, hvis man ikke har den helt rigtige universale skabelsesmodel. Den helt rigtige skabelsesmodel løste jeg allerede i starten på 1990erne.

Den model kaldes et kvantefysisk hologram, og er min personlige udgave af et fysisk hologram. Der findes mange forsøg på at løse det helt rigtige hologram, men ingen har tydeligvis lykkedes med det, endnu.

Det er rummets 5 dimensionale dybde, og kombinationen af forskellig dimensionalt adskilt fysik som gør universets eksistens mulig.

Alt kommer først som 5 dimensional universal information og bliver til den ”ikke fysiske” 4 dimensionale informations- og energi dimension. Denne dimension er den universale ”ikke fysiske” kvantefysiske æter.

Ud af det kommer der et 4 dimensionalt gravitationsfelt, og det meste af den information som kommer ind i det gravitationsfelt, ender op som 4 dimensional fysisk masse indvendigt i det 4 dimensionale gravitationsfelt. Den proces kan også reverseres indvendigt i det universale fysiske hologram, og da forsvinder den fysiske masse eller rettere sagt, den fysiske side. Igen er det forholdet mellem gravitationsfeltet og Higg's feltet som slår ud her. Det er den universale virkelighed som beskrives af magikeren.

 

Det er netop det at telefonen kun kan blive til den ”ikke fysiske” universale information, som gør dette ”trick” muligt i det hele taget. I grunden så er dette ikke et ”trick”, men er faktisk en magtfuld demonstration på hvordan den helt rigtige universale fysik fungerer i det 5 dimensionale maskinrum. Dette er også udført af en paranormal magiker, med meget stærke paranormale evner. Alt det som den naturvidenskabelige fysik og lære siger ikke kan eksistere. Det viser bare den enorme størrelse som den naturvidenskabelige forkert tolkede fysik repræsenterer i dagen forståelsesbillede, og hvad det fører til. Et totalt misforstået univers.

Derfor kan ikke astrofysikere og fysikere finde ud af hvordan en stjerne bliver til en stjerne. Og kan de ikke det, så kan de heller ikke forstå det resterende univers, og de kan heller ikke forklare telefonen i flasken.

 

Telefonen fungerer som den skal indvendigt i glasflasken, og kan ringes op, og det kan ses her på min hjemmeside, hvor du får flere forskellige udgaver af ”telefonen-i-flasken”.

Der finder du også et andet eksempel på en ægte teleportation, også skudt med et kamera. Det drejer sig om en teleportation af en citron.

Det at en fuldt ud funktionel mobiltelefon kan ”smides” ind i en glasflaske og lige akkurat på denne måde som ses her i denne lille video, beviser faktisk bare at der aldrig nogensinde kan ha vært et universalt big-bang.

Hvis der, mod al formodning skulle have sket et universalt big-bang, så er alle atomer kun 3 dimensionale og fuldt ud fysiske og absolut solide. Og absolutte solide atomer kan jo ikke passere igennem det fysiske glas i flasken, og det er jo den bedste indikator og bevis man kan have, så langt, på at der aldrig har vært et big-bang. ”Big-bangske” solide atomer kan ikke løse sig op til ”ingenting”, flyttes til et andet sted som ind i flasken, som ”ingenting”, for så at genopbygges til det som det engang var, og ud af det eksakt samme ”ingenting”. En teleportation er en ”ulovlig handling” ifølge naturvidenskaben, men er fuldt ud muligt i det fysiske hologram og i den virkelige virkelighed i det aktive maskinrum. Men det er jo lige akkurat hvad som sker i denne video.

 

Telefonen kan med andre ord ikke komme ind i flasken på grund af den totale og absolutte konstante fysiske tilstand som hersker i det forkert tolkede 3 dimensionale naturvidenskabelige univers.

Så det er hele tolkningen og opfattelsen af universet, og den verserende forståelse for universal fysik, som er fuldstendigt ved siden af og "falsk". Dette er en meget alvorlig situation for alle de mange videnskabsgrene som er afhængig af en helt korrekt tolket og grundlæggende universal fysik, og det er jo ikke den naturvidenskabelige fysik og lære. Takket være et big-bang scenario!

En ægte teleportation er altså en ”totalt forbudt” handling indenfor det naturvidenskabelige 3 dimensionale universale forståelsesbillede, og kan bare ikke ske. Vel, det er jo påstanden.

Men du kan helt klart og tydeligt se at dette sker her, og du er også klar over at det du ser, virkeligt sker. Men tvivlen er der fremdeles. Ikke sandt?

 

Det er din grundlæggende universale forståelse og opfattelse af den universale fysik, og derudaf din totale universale forståelse, som faktisk hindrer dig i at se og opleve universet som det virkeligt fremstår.

Årsagen er et falskt big-bang ”filter” og en kun 3 dimensional universal fysik. Det berømmelige og begrænsende 3 dimensionale og kun fysiske naturvidenskabelige filter. Vel, naturvidenskaben har dog regnet ud at der skal og må være en "mørk" masse til stede for at galakserne kan holde sammen, og de har også regnet ud at der må være en "mørk" energi som får universet til at ekspandere.

Kameraet lyver ikke, og der er ingen brug af fotoshop eller lignende i dette videoklip. Det du ser, er det samme som kameraet opfanger og optager, og som publikummet også ser og reagerer på.

Men det du selv ser og opfatter, stemmer ikke helt med dit indre forståelsesbillede og den opfattelse som du har, af universet. Derfor kan du ikke helt forstå hvordan dette virkeligt foregår.

Dermed bruges det gamle og velbrugte udtryk, at det er et ”tillavet trick”, og så degraderes magien og magikeren til en sølle illusionist eller tryllekunstner.

 

Men som sagt så er det ikke et trick i den forstand, men en fuldt ud visuel magtdemonstration på hvordan den helt rigtige fysik skal og må tolkes.

Du skal tro på hvad universet viser dig og som du ser med dine egne øjne, det er den menneskelige observation, og ikke tro på hvad et big-bang scenario og naturvidenskaben dikterer dig at tro blindt på.

Men husk at denne nye 5 dimensionale fysik, laver om på absolut alt af grundlæggende universale forklaringer!! Og med det menes alt!

Der er altså en meget stor forskel i helheden på hvordan disse to opfattelsesbilleder ser ud. Et kun 3 dimensionalt big-bang univers, og et 5 dimensionalt fysisk hologram. De er faktisk meget forskellige, både i funktion og i forklaringer. Det er også kun indvendigt i et 5 dimensionalt fysisk hologram at dette kan ske, det som du ser i dette videoklip og det som magikeren udfører. Dette kan som sagt ikke ske, dersom big-bang atomerne kun er 3 dimensionale og kun er fysiske. Så her har du det altafgørende visuelle bevis for at vort universale maskinrum består af 5 dimensioner. To ”ikke fysiske” dimensioner, og en tre dimensional fysisk side.

 

Den kvantefysiske side bliver 'fysisk' og synlig på grund af det eneste eksisterende universale stof, som kun er kvantefysisk. Det er det stof som Carl David Anderson påviste og beviste i 1930erne og som han fik Nobelpris for i 1936. Dette universale stof er ”ikke fysisk” af natur, og fysisk af karakter. Dette stof er det eneste stof i universet som har en fod i hver lejr. Jeg snakker her om Higg's feltet!

Gravitationsfeltet kan dermed danne den fysiske side med hjælp i fra Higg's feltet, og fjerne den fysiske side igen ved at fjerne Higg's feltet. Dette igen kontrolleres fuldt ud af den 5 dimensionale universale information. Dette stof dannes i overgangen i fra det ”ikke fysiske” til den fysiske side af atomet. Alle universets atomer er 4 dimensionale og ligger i en 5 dimensional rumtid. Og det er et universalt faktum!

Det at atomet er 4 dimensionalt og ligger i en 5 dimensional rumtid, vil sige at atomet også ”indeholder” ikke bare en, med hele to ”ikke fysiske” dimensioner. Selve rummet, som dybdemæssigt er 5 dimensionalt og som tillader at atomet kan have den ”ikke fysiske” side af sig selv, liggende eksakt på og i det samme universale geometriske punkt. To ”ikke synlige” og en synlig side, i det eksakt samme universale punkt.

En 4 dimensionalt ”ikke fysisk” tvillingeatomkerne og en 3 dimensional fysisk side af det eksakt samme atom, som begge deler det eksakt samme 5 dimensionale rum, og det i det eksakt samme universale øjeblik.

Det er realiteten til alle universets atomer som kan ses, opdages eller detekteres!!

 

Hvorfor tror naturvidenskaben at atomer skal kunne fungere som ”Duracell kaniner” i næsten 14 milliarder år, uden at energierne kommer overført i fra den ”ikke fysiske” kvantefysiske side?

Alt af universale energier i dette universale maskinrum, kommer i fra den ”ikke fysiske” side af universet. Det vil sige at det ”kvantefysiske” univers allerede eksisterede fuldt ud, da det aller første atom blev skabt.

Siden den gang har det kommet mange flere atomer til. Et astronomisk tal og mange flere atomer end hvad big-bang teorien overhoved kan komme op med. Den gang forstod de ikke universets størrelse fuldt ud, og det gør de heller ikke i dag. Spørgsmålet er mere hvorfor universet bliver ved med at ekspandere, og at mængden af den totale universale energi og derudaf den fysiske masse, også er øgende?

Det var tiden før den ”mørke energi” kom ind på banen. I dag ved vi at universet ekspanderer, og alt som er indvendigt i det ekspanderende univers, vil også måtte komme til at ekspandere med tiden. 

Det fører til mere ”mørk masse”, altså mere universale gravitation, og derudaf kommer den 'fysiske' verden. Det hele skal bare forstås helt rigtigt og på den helt rigtige måde.

Hvis ikke så ender du op der astrofysikere og fysikere står i dag, og kan ikke engang forklare hvordan en stjerne bliver til en stjerne. Hvad så med det resterende univers?

 

Den gang den falske big-bang teori kom og satte proppen i flasken for al fornuftig tænkning, og sagde at universets indehold af energi altid var konstant. Det er det måske i et naturvidenskabeligt fejltolket big-bang univers, men den tolkning er langt fra at være korrekt. Det beviser dette lille videoklip, og derfor har jeg døbt det videoklip til ”8 sekunds of reality”. Det beskriver den virkelige virkelighed, og ikke et big-bang univers.

Så al brug af den forkerte udgangsplatform, altså et big-bang og en kun 3 dimensional fysik, vil ende op akkurat der som astrofysikere og fysikere står i dag, og du vil ikke kunne forklare universet som det virkeligt fremstår. Du vil ikke kunne forklare de 95 % af universet som er, ”ikke fysisk” både af natur og karakter. 

Du vil kun komme til at kunne forklare i underkant af de ca. 5 % som består af den fysisk masse i hele universet, med den naturvidenskabelige fysik og lære, og det holder bare ikke i det større universale billede.

Hvad med de resterende 95 %? Det er da også ”noget” i den større universale forståelsessammenhæng. Faktisk så drejer det sig om 100 %. 

 

Uden de 100 % med et ”ikke fysisk” kvantefysisk univers, var der ingen fysisk masse i universet i det hele taget. Det er en beviselig realitet, og dette lille videoklip burde åbne øjnene til fysikere i dag.

Her kan man se den helt rigtige universale fysik i aktion. Det inkluderer også den paranormale person som udfører dette med sine stærke paranormale evner. Det paranormale univers, eller det sideliggende univers, eller den anden side. Der er mange navne for den ”ikke fysiske” side af universet, men næsten ingen forståelse for hvordan det ”ikke fysiske” og kvantefysiske fungerer i den større universale sammenhæng og i det helt rigtige universale forståelsesbillede.


Som sagt så er universet totalt anderledes end hvad du tror, og næsten som Einstein og Tesla beskrev det, og som Steven Hawking påpegede til sidst i interviewet. Du kan nok huske at…

”Den virkelige virkelighed vil for de aller fleste virke mærkeligere, forunderligere og mere uforståelig end den vildeste science fiction”.

 

Kan du på nogen som helst mulig måde begynde at forstå at verden og universet ikke følger den standardiserede big-bangske naturvidenskabelige 3 dimensionale lov og fysik?

Er der en mulighed for at tvivlen endeligt begynder at mælde sig? Tvivlen på den falske 3 dimensionale naturvidenskab og et meget tvivlsomt big-bang scenario? Den tvivl er fuldt ud berettiget! Husk det!

Det du ser i dette lille videoklip, kan som sagt ikke forklares med naturvidenskabens teorier, overhoved. De er fuldstendigt modstridende til den virkelige virkelighed. Og når det på toppen af det igen viser sig at være politisk fastholdt, dette big-bang, og kun på grund af turen til månen og den avancerede teknologi som måske ligger der oppe, så begynder det også at blive storpolitisk kriminelt. Dette er bare begyndelsen på en endnu større afsløring. Afsløringen af topeliterne. Det bringer de fleste af de ”gamle” konspirationsteorier tilbage igen. Men det kan du læse mere om i mine nye bøger, bare i en større, dybere og bredere udgave.

 

Dette videoklip er et autentisk videoklip. Det vil sige at der ikke er gjort noget med selve videoklippet, som for eksempel en fotoshop opgave. Det som du ser, er det som virkeligt sker, selv om det for dig vil virke totalt uforståeligt. Men det er kun på grund af at naturvidenskabens dikterende måde at udbrede sig på, og som med fejlagtige tolkninger har puttet et urigtigt universalt forståelsesbillede ind i dit hoved og ind i alle de fleste andres hoveder. Til og med i astrofysikeres og fysikeres hoveder. Og når sandheden så endeligt kommer, og som du selv ser med egne øjne i dette videoklip, så virker den sande forklaring ”langt ude”.

Derfor skal du huske de ord som Steven Hawking sagde, og forstå at verden er fuldstendig anderledes end hvad du og de aller fleste går rundt og tror på. Det beviser også resultaterne i fra partikelacceleratoren.!!

Det er jo den 3 dimensionale naturvidenskabelige filosofi, teori, fysik, lære og generelle universale forståelse som er fuldstendigt ved siden af og ”langt ude”. Det er en politisk fastholdt løgn, for at dække over en helt anden virkelighed, nemlig den 5 dimensionale virkelige virkelighed. Den virkelighed som først blev afdækket af Einstein i 1917, det 5te koordinat eller den 5 dimensionale virkelighed.

Nogle få år senere kom kvanteteorien, og den nye 5 dimensionale realitet sammen med kvanteteorien gav nogle helt vilde avancerede teknologiske muligheder, og derfor, og kun derfor blev Niels Bohrs ateistiske, kun 3 dimensionale og kun fysiske universale model udvalgt og sat ind som en prop i flasken sammen med et big-bang. Dette skete kun af politiske og økonomiske årsager.

Big-bang teorien til poeten, skrevet i 1870erne, blev børstet støv af og blev til den officielle skabelsesteori i 1925. Det var en ”kriminel” politisk handling i fra den dengang hurtigvoksende økonomiske topelite.

 

Siden den gang har naturvidenskaben prøvet på at ”viske ud” det 5 dimensionale forståelsesbillede som Einstein beviste dengang. Niels Bohr og den ateistiske udgave af universet og med et big-bang, blev til den fysik som skulle prædikes og ”kræmes” ned i halsen på hele menneskeheden. Det var det politiske valg dengang i 1920erne, og igen når mennesket skulle den første tur til månen.

Eliterne ville have den nye avancerede fysik helt for sig selv. Den viste nemlig vejen til den rigtige universale avancerede fysik, den som stod omtalt i bibelen og i alle de andre ældre civilisationers beretninger.

Alle de ældre civilisationer bekræfter den samme avancerede fysik, som kan gøre det samme som den meget paranormale person kan udføre.

Den meget avancerede fysik kan også teknologiseres, og stealthflyet er et resultat af denne teknologisering af den avancerede 5 dimensionale kvantefysik.

Faktisk så minder stealth teknologien utroligt meget om en teleportation og om det som sker med telefonen som ender op indvendigt i glasflasken.

I stealth mode er flyet usynlig for radaren, men det påstås også at flyet er totalt usynligt for det menneskelige øje, når det er i stealth mode?!

 

Igen snakker vi om en 5 dimensional kvantefysik, og det er kun i et 5 dimensionalt universalt ”maskinrum” at en fysisk genstand kan blive ”usynlig”. Det skyldes det 4 dimensionale atom, som ligger i en 5 dimensional rumtid. Forstå det, og du kan så småt begynde at forstå universet som det virkeligt fremstår. Efter turen til månen blev den "mørke" masse og den "mørke" energi regnet ud, og det blev til naturvidenskaben.

Og dengang i 1960erne når mennesket skulle til månen, så var det for at finde rester af den avancerede teknologi som forhåbentlig skal og må findes på månen. Derfor blev big-bang og den ateistiske 3 dimensionale universale fysik fastholdt nok en gang, og denne gang skulle det falske universale forståelsesbillede også udbredes i det officielle offentlige billede og i al undervisning og i alt af forskning.

Så hele to ganger har det falske big-bang billede blevet fastholdt og genindført af den siddende topelite, eller systemet over systemet, og det er og bliver politisk.!

 

I forhold til den helt rigtige universale fysik, så er princippet om at kunne blive kvantefysisk og ”ikke fysisk”, og dermed også blive usynlig for det menneskelige øje, den største udfordring som menneskeheden har.

Og løser man den udfordring, så har man også løst noget af den helt rigtige universale kvantefysik som findes i det 5 dimensionale maskinrum.

Så de som står bag stealth teknologien, ved også at universet ikke kører efter den 3 dimensionale naturvidenskabelige universale opfattelse og universale forståelse, og det er netop derfor at big-bang er indført.

For at få et forspring i den teknologiske udvikling, og ”de” har udviklet denne avancerede teknologi ud af kvantefysikken. Det er i hvert fald politsk! 

Du har forhåbentlig hørt om The Philadelphia Experiment, og det var Einsteins eksperiment under den anden verdenskrig, sammen med det amerikanske forsvar. Du har måske også set filmen og set hvor galt det første forsøg gik. Det gik også galt for nazisterne i de forsøg de havde gang i, i The Bell.

Disse to forsøg gik ud på det eksakt samme. At "åbne" et menneskeskabt gravitationsfelt ved hjælp af datidens teknologi og prøve på at kontrollere gravitationsfeltets enorme kræfter. 

 

Det at atomet er kvatefysisk, 4 dimensionalt og ligger i en 5 dimensional rumtid, er jo akkurat resultatet af hvad Einstein kom frem til dengang i 1917, i den udvidede relativitetsteori. 

Men det var måske ikke den opfattelse Einstein havde i tankerne til at begynde med i Philadelphia eksperimentet. Men det må ha gået op for ham efter det første forsøg, for i det næste forsøg, så fungerede eksperimentet som Einstein havde tænkt det. Der må han ha ”opdaget” at atomet kun er 4 dimensionalt og kvantefysisk. Det skyldes kun at atomet også har en ”ikke fysisk” side, en kvantefysisk energirig oscillerende side, som kaldes for den universale information, og denne ”ikke fysiske” kvantefysiske side, står i forbindelse med den universale kvantefysiske Æter. De er jo ”ikke fysiske” og kvantefysiske, begge to.

 

Det som kommer ud af dette er at der er to ”billeder” eller sider af det universale atom. Den ene side af atomet er den ”ikke fysiske” side, som består af universal information og energi, gravitationsfeltet, og den anden side af atomet er den fysiske side af det eksakt samme atom. Dette kommer til udtryk ved hjælp af Higg's feltet og det højst mærkelige stof, som danner 'skærmen' i det holografiske univers. 

De ligger begge to på det identiske universale geometriske punkt, og i det eksakt samme øjeblik. De to billeder kan ”skilles” og den fysiske side af atomet kan ”fjernes” eller ”fordampes”, og da træder stealth effekten frem og objektet er usynlig for det menneskelige øje, og for radaren, og kan ikke ses, opdages eller detekteres. Dette skyldes gravitationsfeltets fulde kontrol over Higg's feltet og stoffet. 

Når så objektet skal ”genopbygges”, ifølge den universale information, så bliver det også synligt for det menneskelige øje, og for radaren, som i øvrigt er bygget efter en kun 3 dimensional teknologi.

Derfor kan den 4 dimensionale stealth teknologi ikke opdages. Men dersom de to ”3d” billeder, det ”ikke fysiske” og det fysiske billede, ikke synkroniseres 100 % i de helt eksakt samme universale geometriske punkter og i det samme synkroniserede øjeblik, så sker det som var det synlige resultat i filmen, og det var virkeligt et grimt syn.

Dette fandt nok Einstein ud af efter en stund, og da det blev rettet op og ”billederne” blev synkroniserede, fungerede eksperimenterne som de skulle, og stealth teknologien var for alvor afsløret. 

Her regner jeg også med at selve Higg's feltet var i færd med at blive afsløret. Men Einstein afslørede det 4 dimensionale kvantefysiske atom. Det er bare ikke officielt offentligt kendt, endnu. 

 

Ud af turen til månen kom måske også chipteknologien. Og det gav topeliterne enorme pengesummer i de mange skattely. Denne nye avancerede 5 dimensionale teknologi vil de ikke skal komme ud til nogen andre, og derfor har de tydeligvis oprettet en nej-og-fy liste i alle officielle offentlige medier, som skal fjerne eller undlade at publicere noget som helst som kan afsløre denne avancerede fysik og teknologi.

Det kan de mange års udsendelser af mails om dette til tv-stationer, radiostationer og de 10 største landsdækkende avishuse her i Danmark, bevidne om. Hver eneste gang man prøver på at skabe en ny tråd, i et eller andet debatforum, så kommer det aldrig med. Har man skrevet noget i forbindelse med et svar til nogen andre, så forsvinder det bare. Årsagen er at det censureres bort i henhold til den eksisterende og opdaterende nej-og-fy liste i fra topeliterne. De svarer ikke engang på modtagelsen af mailen, og hvis de gør, så er det i form af en eller anden tåbelig undskyldning.

 

Sandheden om verden og universet skal og må for alt i denne verden ikke komme ud til den store menneskehed, fordi det vil skabe et voldsomt stort had til denne topelite, og den enorme skjulte formue som står i alle skattelyene. Det at dette ikke kan ske, er på grund af den daglige presse, som spinder og ”koger” sandheden ned til det niveau som topeliterne kan tillade, i det løgnagtige billede som fremlægges af verden og universet. Dette er et typisk og gennemgående træk i al officiel presse. Dermed kan man også trække den slutning at pressen kun skriver om det som denne topelite tillader pressen til at skrive om.

Dette er det som nu populært kaldes for alternative fakta i pressen. De alternative fakta er den løgnagtige mainstreamboble. Og hvem tror du som kontrollerer og styrer den mainstreamske løgnagtige boble?

Kan vi sammenligne dagens mainstreampresse med Nordkoreansk tv?! Begge skaber jo et totalt usandt billede om den resterende verden og universet, og det usande forståelsesbillede ”kræmes” ned i halsen på alle og enhver, hver eneste dag, hvert eneste år, over mange generationer. Dermed ”drejes” sandheden stille og roligt over generationer til en mega stor og altomfattende løgn.

Mainstreammedierne inde i mainstreamboblen sørger for det. .

 

Derfor kan ikke dagens uddannede astrofysikere og fysikere finde ud af hvordan en stjerne bliver til en stjerne. Det eneste de har lært om den universale fysik, er kun løgn og atter løgn.

Bygget op over mange generationer. Et ateistisk og fuldt ud selvskabende univers, som skaber sig selv ud af absolut ingenting. Det skal og må du tro på, hvis ikke så er du ikke til den ”rigtige” universale fysik.

Du får pistolen for panden og hvis du ikke ”godtager” den påtvungne ”overtro” som et big-bang og den naturvidenskabelige fysik og lære lægger for dagen, og som du skal tro blindt på, hvis ikke så er du kun et nul og har ikke forstået den ”rigtige” politiske universale ”løgn”. Så naturvidenskaben ”tvinger” dig til at tro på et big-bang univers, som i sig selv er en total fysisk umulighed. Nu bevist af partikelacceleratoren.!!

Men i virkeligheden så er det den siddende topelite som på en eller anden måde tvinger al presse til at skrive om det som eliterne vil kalde for den menneskelige sandhed.

Det er altså en stor løgn boble som de vil at vi skal tro på. Dette har nu pågået i mindst 70 år, om ikke snart i 100 år.

 

Skal ikke sandheden om verden og universet snart komme ud til den store menneskehed??

Forstår pressen fuldt ud hvad de virkeligt har gang i?

Forstår dagens presse at de ”danser” efter topeliternes meget falske ”melodi”?

Gør de dette fuldt ud frivilligt, eller…

Så hvem narrer hvem i denne forkert tolkede verden og univers?

 

 

Link til bogen her!

 

                                                                                                                                Copyright ©  jea@nyfysik.dk                                                                                                                                 

 

Her er en anden variant af telefonen i flasken. Her verifiseres det at telefonen fungerer indvendigt i flasken!

Til sidst kommer teleportationen af citronen. Igen taler videoklippet for sig selv!